PGA TOUR 2K23

ST. GEORGE'S GOLF AND COUNTRY CLUB

Est. Read Time1 minutes, 29 seconds

Locatie: Etobicoke, Toronto, Canada

Ontworpen door: Stanley Thompson

Totaal oppervlak: 7.025 yards

St. George’s Golf and Country Club wordt beschouwd als een van 's werelds fraaiste golfbanen en is meesterlijk ontworpen om je de beste golfervaring te bieden. De golvende greens, kronkelende fairways, en indrukwekkende indeling zorgen voor eindeloos plezier én uitdaging tegelijkertijd. 

Vanaf het moment dat je de eerste tee op stapt, weet St. George’s Golf Course je interesse te wekken, je passie te voeden, en de vaardigheden van de meest pientere spelers te testen. 

Met iets meer dan 7.000 yards vanaf de achterste bomen, biedt St. George’s Golf Course je een lange uitdaging, met duivels nauwe fairways en talloze crowned greens die uiterste precisie vereisen. Bereid je voor, want de kans is groot dat je in een van de vele strategisch geplaatste bunkers belandt als het je niet lukt om de bal in het spel te houden, wanneer je je een weg baant over de baan. 

De Canadian Open is er zes keer gehouden, meest recentelijk in 2022, met Rory McIlroy als waardige winnaar. Voeg jij je naam toe aan deze lijst? Kom en ontdek het zelf, in PGA TOUR 2K23

Uitgelichte hole: nr. 16 (200 yards, par 3)

De laatste drie holes van St. George’s Golf and Country Club horen bij de meest memorabele holes van alle banen in Canada, en daarbuiten. 

Het begint bij par 3 16e. 

Er ligt 200 yards tussen jou en de green wanneer je je bal op de tee plaatst. Dit is een bedrieglijke tee shot. Op het eerste gezicht lijkt het terrein vlak, maar in feite ligt de green bijna 5 meter hoger. Dit is trouwens ook een van de smalste greens van St. George’s Golf Course en is bezaaid met bunkers rond de voorkant en zijkanten. 

Alsof de hole nog niet moeilijk genoeg was, zijn er recent extra bunkers achter de green geplaatst waardoor elke verkeerde slag consequenties heeft. Daaropvolgende chip en putts leiden zelden tot succes, dus je moet echt de green in één keer bereiken, om voor par of birdie te gaan. 

Denk je dat het jou gaat lukken? Kom en ontdek het zelf, in PGA TOUR 2K23