PGA TOUR 2K23

TOPGOLF

Est. Read Time59 seconds

GOLF IN EEN NIEUW JASJE BIJ TOPGOLF

Welkom bij Topgolf, waar je heerlijk vrij alleen kunt golfen of de uitdaging kunt verhogen met een vriendschappelijke competitie in PGA TOUR 2K23. Topgolf heeft 80 fysieke locaties en de locatie in de game is gemaakt naar de flagship-locatie in Las Vegas. Met uitzicht op een adembenemende achtergrond stap je op de tee en lanceer je bal na bal naar een groot aantal kleurrijk verlichte doelen om punten te verzamelen. De golfer met de hoogste score wint!

ZO WERKT HET

Het doel is eenvoudig: richt, swing, bullseye. Elke speler krijgt 10 golfballen per ronde om te proberen alle targets in het speelveld te raken, maar sommige doelwitten zijn meer waard dan andere. Punten worden toegekend op basis van de afstand en de nabijheid van je schot tot het midden van de targets. Door punten te verdienen, klim je omhoog op het leaderboard en als je aan het eind van de ronde de meeste punten hebt, word je tot winnaar gekroond!

LOKAAL EN ONLINE PLEZIER

Topgolf is geen traditionele, alledaagse driving range: het heeft alles wat je zo leuk vindt aan de sport én het is gemoderniseerd met een puntensysteem en innovatieve afstandsdoelen. In PGA TOUR 2K23 kun je alleen of met drie andere spelers spelen. Neem het op tegen willekeurige tegenstanders via matchmaking of organiseer een privéwedstrijd met vrienden of familie. Het is tijd om je doel in te stellen op PGA TOUR 2K23 en je plek aan de top van het leaderboard te verdienen!