PGA TOUR 2K23

Crossplay is nu live in PGA TOUR 2K23

Est. Read Time1 minutes, 33 seconds
Crossplay is nu beschikbaar voor PGA TOUR 2K23, dus je kunt jouw favoriete multiplayer modi spelen met je vrienden op PC en consoles!

Golf is altijd leuk, of je nu alleen speelt of met een groep vrienden, maar het wordt pas echt leuk als er bragging rights op het spel staan. PGA TOUR 2K23 biedt een aantal spannende multiplayer modi waar je uit kunt kiezen, garant voor urenlang competitief speelplezier. Voorheen was multiplayer modus voorbehouden aan hetzelfde platform, maar we kunnen met trots melden dat crossplay nu beschikbaar is!

Door de laatste patch update kunnen spelers het tegen elkaar opnemen via crossplay in Private Matches, Casual Matchmaking en Ranked Matchmaking. Ondersteunde platforms zijn PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One en PC (Steam). Crossplay staat standaard aan voor PC, maar kan worden afgezet op Xbox in de systeeminstellingen en kan in-game worden aan- en uitgezet op PlayStation. Op PlayStation®5 en PlayStation®4 staat crossplay standaard uit, dus moeten spelers naar Instellingen en Social om het aan te zetten. Het is tijd om je vrienden te laten zien wie de beste drives en approach slagen in huis heeft.

Aan je vrienden bewijzen dat je de beste golfer bent is één ding, maar denk je dat jij het in huis hebt om de beste ter wereld te worden? Zo ja, ga naar Ranked Matchmaking, waar je wedstrijden kunt spelen en kunt klimmen op de ranglijst. Ranked play valt uiteen in zes niveaus van drie divisies op vijf van de zes niveaus, waarbij ieder niveau een eigen icoon en kleur heeft zodat je kunt zien op welk niveau je zit. 

In alle Ranked matches, zowel Solo als Duo, speel je met je MyPLAYER creatie en met Pro moeilijkheidsgraad ingeschakeld. Het is het vermelden waard dat Alternate Shot voor duo's is, terwijl je normaal Solo speelt. Je kunt zien hoe je presteert ten opzichte van andere spelers door de Solo en Duo ranglijsten te bekijken.

Nu je op de hoogte bent van de laatste verbeteringen in PGA TOUR 2K23, is het tijd dat je de links op gaat. Zorg dat je pgatour.2k.com in de gaten houdt voor meer nieuws en updates over de meest realistische golfsimulatie die beschikbaar is.