PGA TOUR 2K23

PAYNE'S VALLEY

Est. Read Time1 minutes, 26 seconds

Locatie: Hollister, Missouri (USA)

Ontworpen door: Tiger Woods en TGR Design 

Totaal oppervlak: 7.370 yards 

Payne’s Valley golfbaan is een eerbetoon aan golflegende Payne Stewart en is ontworpen door niemand minder dan 15-voudig major kampioenschap winnaar Tiger Woods. De baan heeft een uitnodigende indeling, met geweldige water features, uitgebreide fairways en sublieme greens die golfers van allerlei niveaus op de proef zullen stellen. 

Gesitueerd in de majestueuze Ozark bergen, voorziet Payne’s Valley in de meest schitterende vergezichten die PGA TOUR 2K23 te bieden heeft. 

Terwijl je navigeert door de rotsachtige paden, adembenemende valleien en langs grote bomen, word je uitgedaagd met een aantal holes die je niet snel zult vergeten. 

Uitgestrekte fairways zijn perfect voor de beginnende golfer en de gekortwiekte rough is niet te streng voor je, mocht je de bal verliezen tijdens het spel. Ervaren golfers worden juist aangemoedigd tot meer strategische slagen om een sub-par ronde te halen. 

Een low score is zeker een optie op Payne’s Valley. Heb je het in je om zo'n speler te worden? Ga de uitdaging aan in PGA TOUR 2K23

Uitgelichte hole: Nr. 18 (552 yards, par 5)

De 18de op Payne’s Valley golfbaan is een buitengewoon hoogstandje. Je speelt deze par 5 tegen de achtergrond van “The Big Rock”, wat vraagt om een goed geplaatste tee shot voor een sterke score. 

Lukt het je om de bal aan de rechterkant van de fairway te houden, dan maak je kans om de green in 2 te halen. Dit is echter niet voor beginners. 

De imposante bunkers aan weerszijden van de green en een waterpartij er direct achter zullen je op de proef stellen. Of misschien jaag je wel op de koppositie en heb je een eagle nodig op de laatste om de winst te grijpen? 

Hoe dan ook, een par is zeker geen gemakkelijke opgave bij deze majestueuze laatste hole, met meerdere valkuilen om de onnauwkeurige golfer af te straffen. Hoe pak jij deze formidabele hole aan? Ga de uitdaging aan in PGA TOUR 2K23.