PGA TOUR 2K23

TPC SCOTTSDALE

Est. Read Time57 seconds

Locatie: Scottsdale, Arizona, VS

Ontworpen door: Tom Weiskopf

Totaal aantal yards: 7.261 yards

TPC Scottsdale it is het thuis van Waste Management Phoenix Open, een van de grootste en meest rauwe evenementen op de PGA TOUR, met elk jaar zo'n 700.000 fans. De Stadium Course biedt allerlei uitdagende obstakels, variërend van nauwe fairways met clusters van bunkers tot grote wateren die staan te wachten om jouw eerste slag op te slokken.

De baan is ontworpen door Tom Weiskopf en Jay Morrish in 1986. Het 36-hole complex is gerenoveerd in 2014, en staat het meest bekend om zijn onstuimige 16e hole. Speel tegen de beste spelers van de wereld op een van de beste banen die de PGA TOUR biedt, terwijl je geniet van de warme zonnestralen van Arizona en het bergachtig decor.

Uitgelichte hole: nr. 16 (163 yards, par 3)

De iconische 16e tee van TPC Scottsdale komt recht uit het oude Rome en is een modern Colosseum, waar golfers onder een intense hitte en immense druk van de golffans spelen. Deze hole is met zekerheid een van de meest luide omgevingen in golf en onderscheidt zich van alle andere holes op de wereld, vanwege de overweldigende reactie van de toeschouwers. Tiger Woods’ hole-in-one in 1997 blijft een van de meest memorabele slagen aller tijden en leidde tot een gekte onder het aanwezige publiek. Pak het moment en maak zelf een slag om niet te vergeten in PGA TOUR 2K23.