PGA TOUR 2K23

PGA TOUR 2K23 CLUBHOUSE PASS: SEIZOEN 2

Est. Read Time3 minutes, 47 seconds
Seizoen 2 van PGA TOUR 2K23 verwelkomt prestigieuze nieuwe banen en beloningen van je favoriete merken!
 PGA2K23 PGA-Pros-Images Ko

Meer golf. Meer game. Zoals beloofd.

Seizoen 2 van PGA TOUR 2K23’s Clubhouse Pass is gearriveerd met nieuwe beloningen, nieuwe content, en nieuwe gameplay*. Dit seizoen komt met allerlei nieuwe gear om aan je collectie toe te voegen. Na elke ronde verdien je XP, waarmee je omhoog kunt klimmen op de tier ladder van seizoen 2’s Clubhouse Pass. Verzamel de komende 10 weken zoveel mogelijk XP en werk naar de begeerde Tier 50 beloning toe. Lees verder voor meer informatie over wat je te wachten staat in seizoen 2!

ER WACHTEN GROTE BELONINGEN OP JE IN SEIZOEN 2

PGA 2K23 UNDER ARMOUR

Seizoen 2 van PGA TOUR 2K23 pakt flink uit met gloednieuwe beloningen, inclusief een van Callaway’s meest bekende drivers. Dit seizoen hebben Premium en Premium+ Pass houders de kans om bij elke tier kleding en uitrusting van Under Armour en Callaway te verdienen, beschikbaar t/m 24 maart 2023!

Schaf de Clubhouse Pass Premium of Premium Plus optie aan voor seizoen 2 en verzilver directe de Tier 1 beloning: de Callaway Great Big Bertha Driver! En er is meer, want er zijn meer beloningen van geweldige merken beschikbaar bij de seizoen 2 Clubhouse Premium en Premium Plus Passes, inclusief petten, truien, jassen, golfballen, en nog veel meer! Beklim de ladder met beloningen en bereik de laatste tier om een Under Armour Utility Vest en Aurora Polo te verdienen!

Een volledige lijst van de beloningen in seizoen 2 vind je in-game in de Clubhouse Pass hub, waar je heen kunt via het MyPLAYER menu. Dit is ook waar je je voortgang kunt zien en waar je de Clubhouse Pass Premium, Premium Plus, en Tier Skips kunt aanschaffen! Clubhouse Pass is de beste manier om nieuwe gear te krijgen voor je tas en garderobe—check het nu in-game!

Vergeet ook niet om naar de Pro Shop te gaan en blader door een uitgebreide selectie gear van topmerken van over de hele wereld. Je kunt dit seizoen de vetste items krijgen van de Waste Management Phoenix Open en PUMA!

Meer weten over de Clubhouse Pass? Neem een kijkje bij onze FAQ's.

NIEUWE CHALLENGES EN BANEN

PGA 2K23 100 THIEVES

Gedurende seizoen 2 komen ook nieuwe merken, challenges, en banen beschikbaar!** PGA TOUR 2K23 bevat al een brede selectie van officieel gelicentieerde banen, maar houd je ogen open voor de nr. 1 publieke golfbaan van de VS, Pebble Beach, en, natuurlijk, Payne’s Valley Golf Course, ontworpen door onze eigen coverster, Tiger Woods. Van de kustlijn van California tot aan de bergen van Ozark, geniet van twee prachtige banen en hun unieke uitdagende holes. Met allebei eindeloze uren aan herspeelbaarheid, wat top is voor de 100 Thieves 100 Holes Challenge!Dit seizoen kun je meer spelen en de kans verdienen om bonus in-game content te krijgen. Speel vanaf nu t/m 9 februari 2023 elke week 100 holes en verdien voor je MyPLAYER gloednieuwe 100 Thieves kleding***. Van poloshirts tot bucket hats, en meer, laat je stijl zien met exclusieve 100 Thieves gear!

MEER GOLF. BETERE GAMEPLAY.

PGA TOUR 2K23 streeft ernaar om de meest authentieke golfsimulatiegame op de markt te zijn, met nieuwe verbeteringen in de gameplay en spelmodi in de pijplijn. We kijken ernaar uit om tijdens seizoen 2 Ranked Matchmaking en Cross-Play te introduceren! Deze lente kun je een hoogwaardige, competitieve modus ervaren waarbij je wordt getest en uitgedaagd door andere spelers van jouw vaardigheidsniveau. Daarnaast kun je met Cross-Play samen spelen met vrienden op andere platforms via kamercodes. PGA TOUR 2K23 zet zich in om de golfcommunity over de hele wereld te laten groeien, en dit is een nieuwe stap richting dat doel.

Klik hier voor 10 minuten van je tijd om de PGA TOUR 2K Community enquête in te vullen, om te delen hoe je het vorige seizoen hebt ervaren en wat je zou willen zien in de toekomst! Je kunt de enquête invullen tot en met 23 januari 2023.


*Clubhouse Pass beloningen vereisen ontgrendeling via gameplay. Seizoen 2 van de Clubhouse Premium Pass en Clubhouse Premium Plus Pass zijn apart aan te schaffen. Betaalde Premium Passes ontgrendelen extra beloningen voor het Season door gameplay. Voortgang en beloningen worden aan het eind van elk seizoen gereset. Voor meer informatie over de Clubhouse Pass, en Premium en Premium Plus Pass aanbiedingen, ga naar pgatour.2k.com/2k23/clubhouse/

**Alle data zijn schattingen en onderhevig aan verandering zonder kennisgeving.

***Holes die wekelijks tussen donderdag 00:00 uur UTC tot woensdag 23:59 uur UTC worden gespeeld, komen in aanmerking. Beloningsitems worden automatisch toegekend aan in aanmerking komende spelers voor 23:59 uur UTC, de maandag erop.