PGA TOUR 2K23

TPC RIVER HIGHLANDS

Est. Read Time1 minutes, 2 seconds

Locatie: Cromwell, Connecticut

Ontworpen door: Pete Dye

Totaal oppervlak: 6.841 yards

Tussen de rode esdoorns en westerse platanen ligt TPC River Highlands in Cromwell, Connecticut. Deze prachtige baan is een meesterwerk, ontworpen door architect Pete Dye. De baan, oorspronkelijk gebouwd in 1928, is vele naamsveranderingen en herontwerpen verder sinds het begin, en meest recentelijk in 1989 door Bobby Weed. 

Sinds 1991 organiseert TPC River Highlands de Travelers Championship, en het is jaar na jaar het tweede meest bezochte PGA TOUR evenement. Of je nu in PGA TOUR 2K23 speelt of naar de echte PGA TOUR kijkt, er komen grote menigten op de prachtige baan af om elite precisie en slagen te zien. Het laatste gedeelte heeft vier verraderlijke holes, allemaal kandidaten voor de uitgelichte hole van deze baan, en door voormalige Travelers Championship winnaar Stewart Cink beschreven als de vier meest spannende laatste holes.

Uitgelichte hole: nr. 16 (171 yards, par 3)

Tussen jou en de 16e green is een klein meer—en we overdrijven niet. Zonder fairway en nauwelijks een fringe om de green, komt dit het meest in de buurt van een do-or-die hole. Jaar na jaar claimt de 16e een aantal golfballen, die je nooit meer terugziet, maar het is zeker haalbaar om je bal op de green te krijgen. De green loopt geleidelijk af richting het water, en als de bal eenmaal rolt, stopt die niet zomaar, dus zorg er voor de zekerheid voor dat je mikt op de achterkant van de green.