PGA TOUR 2K23

TIGER WOODS

Est. Read Time1 minutes, 28 seconds

Of je nu net begint met golf of al jaren fan bent... je weet hoe groot Tiger Woods is.

Nadat hij zijn professionele carrière in 1996 begon, duurde het niet lang voordat de 11-voudig 'PGA TOUR Speler van het Jaar' het spel veranderde met zijn recordbrekende prestaties. Naast zijn lange lijst aan prestaties, zorgt de soepele swing van Woods en zijn oprechte passie voor het spel altijd voor onweerstaanbare televisie, waarmee hij met elke wedstrijd weer een nieuwe generatie golfers inspireert. Woods is een cultureel icoon dat over de hele wereld bekend is en zijn impact strekt zich uit tot ver buiten de grenzen van de golfbaan.

PGA Tour 2K23 Tiger Woods

In deze fase van zijn carrière heeft Woods meer bereikt dan de meeste golfers ooit op de linksbanen voor elkaar zullen krijgen – maar hij bouwt nog altijd verder aan zijn indrukwekkende cv door samen te werken met 2K en HB Studios als Executive Director van PGA TOUR 2K. In 2021 tekende Woods een exclusieve deal om de komende jaren een actieve rol te spelen in de ontwikkeling van de PGA TOUR 2K-franchise.

"Ik kijk ernaar uit om mijn terugkeer te maken in de wereld van de videogames. En met 2K en HB Studios heb ik de juiste partners gevonden om dit waar te maken," zei Tiger Woods. "Ik voel me vereerd dat ik deel mag uitmaken van deze kans en dat we samen bouwen aan de toekomst van golf-videogames."

Deze samenwerking met één van de grootste golfers aller tijden – zo niet één van de grootste atleten ooit – brengt de PGA TOUR 2K-serie naar nieuwe hoogtes. Als Executive Director heeft Woods geholpen bij het verfijnen van de authenticiteit van de game en heeft hij waardevolle inzichten gedeeld om een volledig realistisch en gepolijst spel te ontwikkelen. 2K is trots op de samenwerking met Woods om de beste simulatiestijl golfgame ooit te maken.

Stap op weelderige greens en uitgestrekte fairways als Tiger Woods in PGA TOUR 2K23 of probeer hem juist van de troon te stoten met je MyPLAYER in de PGA TOUR Career-modus.