PGA TOUR 2K23

PGA TOUR 2K23: Level Up met de Clubhouse Pass van Seizoen 1

Est. Read Time3 minutes, 28 seconds
Bereid je voor op Seizoen 1 van PGA TOUR 2K23 door jouw Clubhouse Pass te bemachtigen, boordevol nieuwe content en exclusieve beloningen!

PGA TOUR 2K23 is beschikbaar – en met de introductie van seizoenen in de PGA TOUR 2K-franchise is het Meer Golf, Meer Game.

De seizoenen in 2K23 worden elke 10-12 weken vernieuwd en ze zitten elk seizoen boordevol nieuwe content, zoals nieuwe beloningen, banen, kleding, DLC-golfers en meer. Elk seizoen heeft een Clubhouse Pass, met exclusieve beloningen die niet in de winkel te verkrijgen zijn. Claim nieuwe beloningen en content door XP te verdienen en op te klimmen binnen de niveaus van de Clubhouse Pass-ranglijst. Hier zijn nog een paar dingen die je over de Clubhouse Pass moet weten voordat Seizoen 1 begint!

WELKOM BIJ DE CLUBHOUSE PASS

PGA2K23-S1W1-CLUBHOUSE PASS AND REWARDS-NO BUTTON-1216x684-R5

Voordat je in 2K23 op de afslagplaats gaat staan, kun je kiezen uit drie verschillende Clubhouse Passes, met elk verschillende voordelen:

  • Standard Clubhouse Pass (GRATIS) - In de Clubhouse Pass kan elke speler 10 items verdienen
  • Clubhouse Pass Premium ($9,99 USD) - Hiermee krijg je de mogelijkheid om alle 50 Premium-beloningen vrij te spelen
  • Clubhouse Pass Premium Plus ($19,99 USD) - Hiermee krijg je de eerste 20 Premium-beloningen en de mogelijkheid om de rest van de Premium-beloningen vrij te spelen

Met de aankoop van de Clubhouse Pass Premium-optie kun je de Niveau 1-beloning inwisselen: een Malbon Buckets-golfbal met een bucket hat. Maar het feest met Malbon gaat nog even door, want 25 van de Clubhouse Pass-beloningen zijn van het merk, variërend van shorts, sweaters, outerwear, golfballen en nog veel meer!

Taylormade, het favoriete uitrustingsmateriaal van de fans, komt ook naar Seizoen 1 van Clubhouse Pass en zorgt voor 16 inwisselbare beloningen die je kunt vrijspelen door middel van niveauprogressie, waaronder ijzers, ballen en handschoenen.

Clubhouse Pass is de beste manier om een nieuwe uitrusting voor je tas en garderobe te bemachtigen. Als je een level omhoog gaat, verdien je nieuwe beloningen en als je level 50 bereikt, krijg je een speciale hoofdprijs.

BEZOEK DE PRO SHOP VOOR DE BESTE UITRUSTING EN KLEDING

Als je op zoek bent naar meer swag, ga dan naar de Pro Shop, waar je de beste uitrusting en kleding in de game kunt vinden! Op de eerste dag opent de Pro Shop met drivers van Titleist, Callaway, Mizuno en Wilson. Je vindt er ook ijzers en putters van de Ben Hogan Golf Equipment Company.

PGA TOUR 2K23 is er trots op de beste golfmerken van de wereld te hebben, naast andere gerenommeerde bedrijven als Nike, Air Jordan, FootJoy, Tattoo Golf, Original Penguin en nog veel meer! Ga naar de Pro Shop om de bovengenoemde merken te bekijken en houd een oogje in het zeil voor nieuwe items van Black Quail, Hugo Boss en Greyson die in de loop van het jaar hun weg naar 2K23 vinden!

PGA2K23-S1W1-COSMETICS-JUMPMAN-NO BUTTON-1216x684-R2

STREEF NAAR ROEM OP DE TOUR EN SCOOR DE FEDEXCUP

Als je jouw MyPLAYER eenmaal hebt uitgerust, is het tijd om met je talenten de PGA TOUR te betreden voor een zeer competitieve ervaring én om geschiedenis te schrijven! Kies een van de 5 MyPlayer-archetypes, of je nu besluit te driven voor de show of te putten voor de poen, jij kiest! Speel je een weg door belangrijke toernooien zoals Shriners Children's Open, WM Phoenix Open en The Genesis Invitational en helemaal door tot aan het TOUR Championship. Met meer dan 23 gelicentieerde banen worden je vaardigheden op de proef gesteld tijdens het complete TOUR-schema in PGA TOUR 2K23!

PGA2K23-S1W1-MYPLAYER ATTRIBUTES AND PROGRESSION-NO BUTTON-1216x684-R5

Ga de strijd aan met een groot aantal concurrerende profs, waaronder Tiger Woods, Collin Morikawa, Lydia Ko, Xander Schauffle, Lexi Thompson en meer. Om de concurrentie te verslaan, moet je een reeks uitdagingen voltooien om te bewijzen dat jij de betere speler bent.

En PGA TOUR 2K23 wordt nog veel leuker: Michael Jordan en Stephen Curry maken hun debuut als speelbare beroemdheden in de game. Zij zijn de eersten van de vele namen die er nog aan komen – en we kunnen niet wachten tot we je meer informatie mogen geven. Als sneakpreview kun je de komende maanden exclusieve content verwachten met Dude Perfect, 100 Thieves en Barstool Sports. Zorg er tot dan voor dat je een starttijd reserveert door jouw exemplaar van PGA TOUR 2K23 te bestellen – tot snel!